Lichamelijk Gehandicapten Vereniging Speravi

 

Als laatste geplaatst

Foto’s op de website:

Wij plaatsen van de gebeurtenissen die bij Speravi plaatsvinden, foto’s op onze website. Het kan zijn, dat er door personen die op de foto’s staan, geen toestemming is gegeven voor plaatsing. Mocht u bezwaar hebben tegen een foto waar U op staat, dan geef dat a.u.b. door aan onze secretaris (CONTACT) en geef aan om welke foto het gaat (activiteit en fotonummer) of stuur een mail naar speravi.leudal@gmail.com De foto wordt dan z.s.m. verwijderd.


Foto’s op deze website zijn eigendom van Speravi en zijn alleen bedoeld om op deze website te bekijken. De foto’s mogen zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

CORONAVIRUS


Vandaag 14 maart 2020, heeft het bestuur van Speravi besloten om de jaarvergadering en Paasviering op 4 april, niet door te laten gaan. Hoewel wij niet met 100 personen zullen zijn, vallen veel leden qua leeftijd in de risicogroep en wij vinden het daarom niet verantwoord om dit feest  door te laten gaan. Ook de vergadering van het bestuur op 23 maart gaat niet door.

Zodra er meer zicht is op het verloop van deze crisis zal het bestuur een nieuwe vergadering beleggen om te kijken wanneer de jaarvergadering zal plaatsvinden. De leden worden middels de circulair op de hoogte gehouden.Bestuur Speravi